Coney Logo

PROCESS MINING SOLUTION

Deze process mining software maakt processen inzichtelijk. Hoe lopen transacties door processen? Wat is de doorlooptijd van de verschillende stappen en taken binnen een proces? Worden de doelstellingen bereikt rondom de wijze waarop het proces moet zijn georganiseerd? Welke medewerkers zijn daadwerkelijk betrokken in het proces?

Met behulp van deze software kan niet alleen worden vastgesteld wat de ‘normale’ procesgang is, maar ook wat de afwijkingen zijn ten opzichte van de gewenste procesgang en welke transacties en medewerkers hieraan zijn verbonden.

Meer informatie over deze software is te vinden in de productbrochure. Neem voor een offerte of andere vragen direct contact op met Coney!

  • Vergelijk prestaties van afdelingen en werknemers op basis van harde gegevens
  • Ontdek afwijkingen in processen voordat deze afwijkingen escaleren in problemen
  • Controleer de effectiviteit van veranderingen door de nieuwe situatie te vergelijken met de nulmeting
  • Controleer of voldaan wordt aan alle voorschriften en regels die uw bedrijf dient te volgen

Is process mining software de oplossing voor u?

Het aanschaffen van Process Mining software is ideaal voor professionals die willen investeren in een duurzame oplossing. Wanneer u ervoor kiest om te beginnen met deze software is het belangrijk dat er voldoende tijd en mankracht beschikbaar is om process mining tot een succes te brengen.

Weten of Process Mining voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons en stel al uw vragen aan één van onze Process Mining experts!

Maak kennis met Coney >

Media

Via onderstaande link komt u terecht bij een verzameling van media over Process Mining Solution. Hier vindt u onder andere e-books, demovideos en case-studies

Media bekijken >

PROCESS MINING TRAINING

Het Coney team heeft met zorg verschillende trainingsprogrammas samengesteld. Schrijf u in voor de Coney Academy en wordt een certified expert in ACL, ontdek samen met ons de wereld van data-analyse en process mining of volg een workshop over de waarde van ongoing monitoring en continuous auditing.


Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link