default logo

HIGHBOND


HIGHBOND

Highbond, voormalig ACL GRC, is een all-in-one oplossing voor het managen van alle audit werkzaamheden. Highbond werkt volledig in de cloud en biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het plannen, uitvoeren en rapporteren van het audit proces.

Doordat Highbond beschikbaar is als app voor iOs en Android toestellen kan er ook onderweg gebruik gemaakt worden van deze software.

Meer informatie over deze software is te vinden op de website van Galvanize. Neem voor het aanvragen van een offerte of een andere vraag direct contact op met Coney!

  • Het gehele audit proces managen binnen één platform
  • Alle veranderingen worden automatisch gesynchroniseerd in de cloud
  • Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, dus geen afhankelijkheid van IT-afdelingen
  • Gemakkelijk en snel nieuwe gebruikers toevoegen
  • Beschikbaar als app voor iOs en Android toestellen

  NEEM CONTACT OP

  Functies

   

  Highbond

  HighBond is het end-to-end platform, ontworpen door experts, met oog op sterke beveiliging, risicobeheer, compliance en het creëren van zekerheid.

  Highbond is zeer geschikt voor internal audit teams van 1 tot 10 personen die op zoek zijn naar een platform dat zorgt voor complete controle over het audit proces. De software is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor een kort trainingstraject voor de medewerkers van het audit team al voldoende is.

  Weten of Highbond voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons en stel uw vragen aan één van onze ACL experts!

  BROCHURE: Klaar om meer te leren? Download dan nu onze productsheet!

  Deskundige begeleiding voor doelgerichte resultaten.

  Of je nu net begint met Highbond of je huidige kennis wilt ontwikkelen, ons team van professionals staat voor je klaar door middel van trainingen en technische ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken.

  NAAR TRAININGSKALENDER

  Meer weten over Highbond voor jouw organisatie?

  Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.