Coney Logo

ACL GRC

Deze meervoudig bekroonde GRC software van ACL is een all-in-one oplossing voor het managen van alle audit werkzaamheden. ACL™ GRC werkt volledig in de cloud en biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het plannen, uitvoeren en rapporteren van het audit proces.

Doordat ACL GRC beschikbaar is als app voor iOs en Android toestellen kan er ook onderweg gebruik gemaakt worden van deze software.

Meer informatie over deze software is te vinden op de website van ACL. Neem voor het aanvragen van een offerte of een andere vraag direct contact op met Coney!

  • Het gehele audit proces managen binnen één platform
  • Alle veranderingen worden automatisch gesynchroniseerd in de cloud
  • Er hoeft geen software te worden geinstalleerd, dus geen afhankelijkheid van IT-afdelingen
  • Gemakkelijk en snel nieuwe gebruikers toevoegen
  • Beschikbaar als app voor iOs en Android toestellen

Voor wie is ACL GRC software?

 

ACL GRC is zeer geschikt voor internal audit teams van 1 tot 10 personen die op zoek zijn naar een platform dat zorgt voor complete controle over het audit proces. De software is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor een kort trainingstraject voor de medewerkers van het audit team al voldoende is.

Weten of ACL GRC voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons en stel uw vragen aan één van onze ACL experts!

Maak kennis met Coney >

Media

Via onderstaande link komt u terecht bij een verzameling van media over ACL GRC. Hier vindt u onder andere e-books, demovideos en case-studies

Media bekijken >Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link