Coney Logo

ACL ANALYTICS

ACL™ Analytics is speciaal ontworpen om audit, risk en compliance professionals te ondersteunen met het snel en gemakkelijk analyseren van (grote hoeveelheden) data.

Deze software herkent (automatisch) uitzonderingen en afwijkingen die uw bedrijf blootstellen aan risico’s. ACL™ Direct Link™ add-on voor SAP® ERP zorgt ervoor dat er zonder tussenstappen analyses uitgevoerd kunnen worden op SAP-data.

Meer informatie over deze software is te vinden op de website van ACL. Neem voor een offerte of andere vragen direct contact op met Coney!

  • Automatisch data importeren en analyseren vanuit verschillende systemen
  • Grote hoeveelheden data snel en gemakkelijk analyseren op uitzonderingen en afwijkingen
  • Maak gebruik van bestaande scripts voor het uitvoeren van honderden analyses
  • Zonder tussenstappen uw SAP ERP-data analyseren met ACL Direct Link add-on voor SAP ERP

 

Voor wie is ACL Analytics software?

 

ACL Analytics software is ontworpen voor audit, risk en compliance professionals die willen investeren in een duurzame oplossing. Wanneer je ervoor kiest om te starten met het gebruik van deze software is het belangrijk dat er voldoende tijd en mankracht beschikbaar is om dit gebruik tot een succes te maken.

Weten of ACL Analytics voor jou de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons en stel al je vragen aan één van onze ACL experts!

Maak kennis met Coney >

Haal het maximale uit ACL met deze uitbreidingen!

 

ACL ANALYTICS EXCHANGE

Met ACL AX kan ACL Analytics gebruikt worden via een server. Hierdoor ondervinden lokale computers geen hinder van de capaciteit die ACL nodig heeft voor het uitvoeren van analyses. Daarnaast kunnen scripts eenvoudig gedeeld en bewaakt worden op de AX server.

ACL DIRECT LINK

De ACL Direct Link add-on voor SAP ERP geeft ACL direct toegang tot uw SAP ERP data. Hierdoor zijn er geen tussenstappen nodig voor het analyseren van deze data. Daarnaast kunnen er geen wijzigingen in de SAP ERP data worden gemaakt alvorens deze worden geanalyseerd.

ACL ADD-IN VOOR EXCEL

De officiële ACL add-in voor Excel maakt het mogelijk om direct lichte ACL Analytics analyses uit te voeren vanuit een spreadsheet. Vervolgens kunnen de rapporten van de analyse direct gedeeld worden via ACL™ GRC!

Media

Via onderstaande link komt u terecht op de media wall van ACL Analytics. Hier vind u onder andere e-books, demovideos en case-studies

Wat anderen zeggen over ACL Analytics:

 

ACL ANALYTICS TRAINING

Het Coney team heeft met zorg verschillende trainingsprogrammas samengesteld. Schrijf je in voor de Coney Academy en wordt een certified expert in ACL, ontdek samen met ons de wereld van data-analyse en process mining of volg een workshop over de waarde van ongoing monitoring en continuous auditing.

Bekijk onze trainingen >