Coney Logo

PERFORMANCE MANAGEMENT

Performance Management is het meten van prestaties met behulp van slimme meters. Geen standaard dashboards, maar een overzichtelijk stelsel van met elkaar samenhangende doelen, kritieke succesfactoren en KPI’s geeft uw bedrijf veel meer mogelijkheden om continu te verbeteren (PDCA).

Krachtige data-analyse tools in combinatie met ervaren Coney-analisten geven alleen die inzichten die echt nodig zijn. Wij faciliteren uw performance management-proces en bouwen een dashboardomgeving op maat.

  • Focus realiseren met behulp van slimme meters die zijn afgestemd op uw wensen
  • Vaste en transparante tarieven. Geen onverwachte bijkomende kosten
  • Een eenvoudig proces dat maximaal inzicht geeft uit eigen data
  • Modern team bestaand uit IT-auditors, data-analisten, register-accountants en alles hier tussenin

Voor wie is Performance Management?

Performance Management is ontwikkeld voor professionals die een totaalbeeld missen van de belangrijkste prestaties, risico’s en succesfactoren en die op zoek zijn naar een dashboardoplossing waarin alleen de belangrijkste cijfers gevisualiseerd worden.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk uw situatie met u bespreken.

Maak kennis met Coney >

Onze werkwijze:

INTAKE

Voordat het Performance Management traject van start gaat, komen wij bij u langs om samen vast te stellen welke analyses onze analisten zullen uitvoeren op uw data.

DATA UITWISSELEN

Per klant kijken wij naar de meest effectieve en veilige manier om data uit te wisselen. Wij bespreken met u welke maatregelen nodig zijn om de integriteit van de data te allen tijde te waarborgen.

ANALYSEREN

De data-analisten van Coney gaan aan de slag met het uitvoeren van de analyses die tijdens de intake zijn vastgesteld. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

RESULTATEN DELEN

De resultaten worden dagelijks, wekelijks of maandelijks geüpload naar uw persoonlijke dashboard door onze data-analisten. u kunt uw dashboard bekijken waar en wanneer u wilt!

Data Factory

De Coney Data Factory is een cloud-omgeving waarin uw data door één van onze data-specialisten wordt getransformeerd om uw Performance Management omgeving in te richten. Gebruik de kracht van data bij uw managementbeslissingen.

Heeft u een specifieke informatiebehoefte? Wilt u dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te brespreken. Wij hanteren een transparant prijsmodel, afhankelijk van aantal te meten KPI’s.

Discover

‘Discover’ van Coney geeft de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met Performance Management van Coney. Dit tarief is afhankelijk van complexiteit en het aantal Discover-analyses. Met een doorlooptijd van ongeveer twee weken geven onze experts een realistische indruk van wat u van Coney kunt verwachten, waarbij uiteraard uw eigen data gebruikt wordt bij de analyses.

Naar Discover >Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link