Coney Logo

OVER ONS

Openheid, kennisdeling, eenvoud en innovatie zijn kernwaarden die inzicht geven in het DNA van Coney. Deze kernwaarden streven wij ook na in de samenwerking met onze klanten, partners en mensen. In de huidige wereld van snelle veranderingen, steeds wijzigende spelregels en verder gaande digitalisering wordt steeds meer gebruik gemaakt van oplossingen die continue inzicht geven in wat er gebeurt rondom prestaties, successen en uitdagingen.

Data-analyse en proces analyse wordt gebruikt in bijna elke sector. Steeds meer business managers, financials, ondernemers en auditors onderkennen de kracht van data-analyse. Nieuwe kansen, nieuwe inzichten en meer grip! Discover Your Data is ons vertrekpunt. Wij werken met software die onze diensten en oplossingen versnellen en welke geen extra last creëren in een bestaand IT organisatie-landschap.

 

DISCOVER YOUR DATA!

Onze oplossingen moeten faciliteren en mogen geen belemmering zijn. Wij bedienen klanten die verschillen in omvang, vorm en karakter. Als het echter gaat om het uitgangspunt dat data-analyse een krachtig instrument is dan zijn al onze klanten gelijk!

Data-analyse loopt als een rode draad door onze dienstverlening. Wij verkopen de meest innovatieve data-analyse software oplossingen, worden ingezet op uiteenlopende analyse projecten, zijn experts in het vraagstuk ongoing monitoring en verzorgen trainingen voor professionals. Het maakt niet uit op welke wijze wij u ondersteunen, wat ons motiveert is altijd het zelfde: samenwerken, kennisdelen en topprestaties leveren.

MEER CONEY

VACATURES

Kun jij iets toevoegen aan het groeiende Coney-team? Solliciteer dan direct op één van de vacatures!

BLOG

Behoefte aan data-driven inspiratie en discussie? Bekijk dan nu ons blog en laat een berichtje achter!

NIEUWS

Bekijk hier het laatste nieuws!

EVENTS

Naast trainingen organiseert Coney ook regelmatig inspirerende events en MeetUps.

CONNECT WITH US

GESCHIEDENIS
Coney: 2005 tot nu…

De onderstaande interactieve timeline geeft in hoofdlijnen de ontwikkelingen van Coney weer sinds de oprichting in 2005. Voor meer informatie over bepaalde gebeurtenissen kan je op de bijbehorende links klikken!

Loading...

Loading…

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF


\ \