Coney Logo

OPERATIONAL ANALYTICS

Of een bedrijf nu actief is als producerend, dienstverlenend of verkoopbedrijf, ondernemers en managers zijn altijd op zoek naar manieren om prestaties, service, kwaliteit, budgetten en inzet van activa te optimaliseren.

Het doel van Operational Analytics is om optimalisatie advies te genereren met behulp van alle beschikbare en relevante data die een bedrijf produceert, waar nodig real-time. Operational Analytics gebruikt heldere visualisaties om deze adviezen over te brengen.

Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder op deze pagina of neem direct contact met ons op!

  • Hergebruik van eigen data om bestaande processen verder te optimaliseren
  • Concrete invulling geven aan intern gedefinieerde verbeterprojecten
  • Operationele processen in beeld brengen, doorlopend controleren en voorspellen
  • Heldere datavisualisaties om prestaties, veranderingen en voorspellingen in beeld te brengen

Voor wie is Operational Analytics?

Operational Analytics is uitermate geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een oplossing om operationele processen binnen een bedrijf in beeld te brengen, doorlopend te controleren en te voorspellen.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk uw situatie met u bespreken.

Maak kennis met Coney >

Onze werkwijze:

INTAKE

Alvorens het traject van start gaat, komen we bij u langs om te praten over doelstellingen, onze werkwijze en tarieven. We kijken of er een basis ligt om het traject definitief te starten

DATA ONDERZOEK

Onze experts onderzoeken hoe en waar de operationele bedrijfsdata wordt opgeslagen, of de kwaliteit van deze data goed genoeg is en hoe wij deze data op een veilige manier kunnen ontsluiten.

ANALYSEREN

De data-analisten van Coney gaan aan de slag met het uitvoeren van de analyses die tijdens de intake zijn vastgesteld. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

RESULTATEN DELEN

De resultaten worden persoonlijk met u gedeeld en besproken. Daarnaast kijken wij met u naar de vervolgstappen die nodig zijn om maximaal resultaat te halen uit de inzichten die naar voren gekomen zijn.

Discover

‘Discover’ van Coney geeft de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met Operational Analytics van Coney. Dit tarief is afhankelijk van complexiteit en het aantal Discover-analyses. Met een doorlooptijd van ongeveer twee weken geven onze experts een realistische indruk van wat u van Coney kunt verwachten, waarbij uiteraard uw eigen data gebruikt wordt bij de analyses.

Naar Discover >

Data Factory

De Coney Data Factory is onze interne productie omgeving waarin wij uw data op een veilige manier inlezen en analyseren. De uitkomsten van onze analyses kunnen wij op verschillende manieren met u delen. In onze DataFactory maken we gebruik van data-analyse en visualisatie software van ACL, Lavastorm, Tableau en Process Mining Solution.

Heeft u een specifieke informatiebehoefte? Wilt u dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te brespreken. Wij hanteren een transparant prijsmodel, afhankelijk van het aantal analyses.Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link