Coney Logo

Direct inzicht in omzet & marge, waar en wanneer jij wilt.

Veel ondernemers hebben moeite om snel inzicht te krijgen in de omzet en marge van hun bedrijf. De data is er vaak, maar deze data analyseren en onderzoeken is ingewikkeld en tijdrovend.

Coney helpt deze ondernemers door het gewenste inzicht te bieden op computer, tablet en telefoon. Wij doen dit dagelijks, wekelijks, of maandelijks. Precies wat past bij jouw wensen.

Data Analyse

Wij ontsluiten de relevante data automatisch en periodiek uit jouw ICT-bronnen en nemen al het ingewikkelde data-analyse werk voor onze rekening.

Demo dashboard bekijken >

Direct Inzicht

Op je computer, tablet of telefoon bekijk je jouw inzichten op een dashboard met data-visualisaties. Je krijgt direct inzicht in bijvoorbeeld omzet en (bruto en netto) marges per afnemer, product, verkoopmedewerker, regio en dienst.

Demo dashboard bekijken >

Coney Succesverhaal: Barbas Bellfires

Om beter inzicht te krijgen in omzet en marges per afnemer, product, verkoopmedewerker en regio maakt Barbas Bellfires gebruik van de Omzet en Marge Analyse oplossing van Coney.

In deze video vertelt Gerwin Witlox op welke manier hij en zijn collega’s de Omzet en Marge Analyse oplossing van Coney gebruiken en wat het Barbas Bellfires oplevert.

Direct inzicht in omzet & marge, tegen een vast tarief per maand.

IK WIL MEER WETEN

Direct inzicht in omzet & marge, tegen een vast tarief per maand.

IK WIL MEER WETEN


\ \