Aanmelden voor deze nieuwsbrief arrow1
icon-website icon-email icon-linkedin icon-twitter icon-facebook
Logo
NIEUWSBRIEF - JUNI 2020

AANKOMENDE TRAININGEN!

MeetUp 8 oktober

 

MELD JE NU AAN VOOR DE ROUNDTABLE 'MACHINE LEARNING'
Op 18 juni delen wij onze beleving bij Machine Learning graag met jou. Dit doen wij tijdens een 1e ONLINE roundtable. Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plekken ONLINE beschikbaar! Lees meer en meldt je aan via onderstaande link.
Meer informatie en aanmelden
MeetUp 8 oktober

 

BUSINESS ANALYTICS INSPIRATION WORKSHOP
Direct inzicht in prestaties, trends en bedrijfsrisico’s is van meerwaarde voor elke onderneming. We organiseren 11 juni een ONLINE SESSIE Business Analytics. We laten zien welke businesss analytics vraagstukken we oplossen voor onze cliënten, hoe we met onze Data3Sixty en Tableau technologie data-analyses opzetten en welke meerwaarde dit heeft voor financials, controllers en ondernemers.
Meer informatie en aanmelden
ai-roundtable-mailing-hero
In de wereld om ons heen zien we steeds meer prachtige voorbeelden van vooral ML. Denk aan je Netflix algoritme. Denk aan Siri op je Apple device. Of denk aan indrukwekkende ontwikkelingen in de gezondheidszorg waar neurale netwerken worden ingezet om met hoogst mogelijke zekerheid tumoren in een MRI te herkennen. Indrukwekkende technologie, potentieel zeer waardevol.

Het Audit & Business Analytics team organiseert alweer de 4e ronde tafel, 18 juni a.s. de eerste editie online. Het idee achter de ronde tafels is eenvoudig. In een snel veranderende wereld van technologie willen professionals met dezelfde interesse aan elkaar verbinden door kennisdeling en samenwerking. De Accountancysector zal Machine Learning technieken stap voor stap omarmen, zoals dit ook voor een deel is gebeurd met Data-Analyse en Process Mining.

Machine Learning kan bijzonder veel waarde toevoegen aan de accountancysector en we zitten nog middenin de zoektocht naar relevante en waardevolle Machine Learning toepassingen. We zoeken toepassingen waarvan we onder de indruk raken. Denk aan de ontwikkelingen rondom de zelfrijdende auto. Hier wordt gebruik gemaakt van een techniek die door de experts wordt samengevat als: machinevision.

LEES DE HELE BLOG HIER
space
ai-roundtable-mailing-hero
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent-accountant die ons audit team komt versterken. Met onze data-driven aanpak richten wij ons primair op Midden+ ondernemingen en organisaties die openstaan voor onze controle-aanpak met hierin veel ruimte voor data-analyse en visualisaties van onze bevindingen.

Wij zijn op zoek naar een assistent-accountant die open staat voor de denkrichtingen, oplossingen en technieken die wij hanteren. We zoeken een audit collega die kwaliteit en innovatie hoog op zijn agenda heeft staan en die met Coney wil doorgroeien. Wellicht werk jij al twee tot drie jaar in de audit, wil je dit blijven doen, wil je wel of niet verder studeren, laat het ons weten.

Coney staat bekend als een informele organisatie. Pieter de Kok RA is de aanvoerder en tevens de beleidsbepaler binnen de auditpraktijk en tevens actief als externe accountant.

Hiernaast is Coney Business Analytics met een consultancy team actief op het snijvlak van Ongoing Monitoring en Business Analytics vanuit een data driven mindset.

We willen elk jaar met kleine stapjes groeien, de innovatiekracht van onze aanpak werkt als een olievlek.

SOLLICITEER
space
ai-roundtable-mailing-hero
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste controleleider die ons audit team komt versterken. Met onze data-driven aanpak richten wij ons primair op Midden+ ondernemingen en organisaties die openstaan voor onze controle-aanpak met hierin veel ruimte voor data-analyse en visualisaties van onze bevindingen.

Dit laatste noemen wij ‘The Story of the Audit’. Uiteraard controleren wij ook een aantal vennootschappen waarbij data-analyse niet de primaire insteek is. Denk aan holding vennootschappen met buitenlandse deelnemingen.

Wij zijn op zoek naar een controleleider die open staat voor de denkrichtingen, oplossingen en technieken die wij hanteren. We zoeken een audit collega die kwaliteit en innovatie hoog op zijn agenda heeft staan en die met Coney wil doorgroeien. Wellicht werk jij al vier tot vijf jaar in de audit, wil je dit blijven doen, wil je wel of niet verder studeren, laat het ons weten.

SOLLICITEER
space
ai-roundtable-mailing-hero
IACCOUNTANCY GROEIT
iAccountancy groeit. De afgelopen periode waren meerdere bedrijven nieuwsgierig naar de mogelijkheden van iAccountancy voor hun business.

Wij werken binnen het iAccountancy concept met ondernemers die (nog) niet controleplichtig zijn, maar veel belang hechten aan relevante business informatie. Sommige van deze ondernemers groeien met ons mee richting de wettelijke controle van de jaarrekening. Ondernemers met belangstelling voor data-analyse (en) of willen meegroeien met Coney richting de wettelijke controle, bedienen we graag met onze dienst iAccountancy.

Heb je ook interesse in de mogelijkheden van iAccountancy voor jou bedrijf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

BEKIJK DE PAGINA
space
©2020 Coney