Aanmelden voor deze nieuwsbrief arrow1
icon-website icon-email icon-linkedin icon-twitter icon-facebook
LogoAssurance & Business Analytics
NIEUWSBRIEF - AUGUSTUS 2020

AANKOMENDE TRAININGEN!

MeetUp 8 oktober

 

17 SEPTEMBER: FREE BUSINESS ANALYTICS INSPIRATION WORKSHOP
Direct inzicht in prestaties, trends en bedrijfsrisico’s is van meerwaarde voor elke onderneming. We organiseren 17 september een online sessie Business Analytics. We laten zien welke businesss analytics vraagstukken we oplossen voor onze cliënten, hoe we met onze Data3Sixty en Tableau technologie data-analyses opzetten en welke meerwaarde dit heeft voor financials, controllers en ondernemers.
Meer informatie en aanmelden
MeetUp 8 oktober

 

24 SEPTEMBER: FREE AUDIT3.0 A DO WHAT WE DO INSPIRATION WORKSHOP
Hoewel een data-driven audit veel wordt besproken, delen we graag wat we écht doen met data-analyse in onze Audit3.0 aanpak. Tijdens deze online workshop van 2 uur laten we aan de hand van 4 soorten data-analyse tools zien wat de mogelijkheden van deze tools zijn voor de audit. Welke tools en technieken zijn vandaag de dag beschikbaar en ook praktisch toepasbaar.
Meer informatie en aanmelden
ai-roundtable-mailing-hero
We zijn op zoek naar een enthousiaste controleleider die ons audit team komt versterken. Met onze data-driven aanpak richten we ons primair op Midden+ ondernemingen en organisaties die openstaan voor onze controle-aanpak met hierin veel ruimte voor data-analyse en visualisaties van onze bevindingen.

Coney staat bekend als een informele organisatie. Pieter de Kok RA is de aanvoerder en tevens de beleidsbepaler binnen de auditpraktijk en tevens actief als externe accountant.

Hiernaast is Coney Business Analytics met een consultancy team actief op het snijvlak van Ongoing Monitoring en Business Analytics vanuit een data driven mindset.

We willen elk jaar met kleine stapjes groeien, de innovatiekracht van onze aanpak werkt als een olievlek.

SOLLICITEER
space
space
CONEY GROEIT
Het Coney team groeit in september in een keer met ruim 15%. We verwelkomen nieuwe Audit, iAccountancy en Business Analytics medewerkers. We zijn hier erg blij mee.

In 2020 is de vraag naar onze data driven, people minded dienstverlening verder gegroeid. We zijn bijvoorbeeld recent benoemd tot externe accountant van twee nieuwe sportbonden, olympische sporten, veel Nederlandse sporthistorie.

Het Business Analytics team ondersteund organisaties en Gemeenten met data-analytics op uiteenlopende analytics projecten van Tozo, ondersteuning management met performance management tot Tax analytics.

Heb je ook interesse in onze data driven Audit, iAccountancy en Business Analytics mindset Neem dan vrijblijvend contact op via Pieter de Kok of Onno Wouters of via onderstaande button voor de mogelijkheden!

CONTACT
space
IIA EN CONEY ASSURANCE ORGANISEREN EEN DATA ANALYTICS TOOLS WORKSHOP VOOR INTERNAL AUDITORS
Tijdens deze online workshop van 2 uur laten we aan de hand van 4 soorten data-analyse tools zien wat de mogelijkheden van deze tools zijn voor de internal auditor. Welke tools en technieken zijn vandaag de dag beschikbaar en ook praktisch toepasbaar. We vertellen het eerlijke verhaal op basis van onze ervaringen van de afgelopen 15 jaar met Audit3.0 in het auditdomein. Een echte Do What We Do workshop.

AANMELDEN
space

LAATSTE BLOGS:

image5_480x260
Het perfecte team bestaat niet

 

image6_480x260
Uitwisselprogramma
©2020 Coney