Aanmelden voor deze nieuwsbrief arrow1
icon-website icon-linkedin icon-twitter icon-facebook
Logo
NIEUWSBRIEF - APRIL 2020
Vanaf deze “editie 1 Accountancy & Business Analytics” versturen we een nieuwsbrief voor de Coney fans in het domein Accountancy & Business Analytics. Na bijna 15 jaar Coney hebben we een OPTin lijst van ‘nieuwsbrief’ deelnemers die indrukwekkend lang is, maar ook erg breed. Een slim algoritme heeft de deelnemers onderverdeeld naar doelgroep. We kunnen op deze manier onze energie en inspiratie delen met de juiste lezers. Omdat geen algoritme feilloos werkt, kan je jezelf hier afmelden.

Nieuwe trainingen!
De Coney Academy is gericht op professionals die met data-analyse aan de slag willen. In onze Academy vind je workshops en trainingen!

MeetUp 8 oktober

 

11 juni: Business Analytics Inspiratie Sessie voor data driven professionals ONLINE (FREE van 14:00 – 16:00)
Direct inzicht in prestaties, trends en bedrijfsrisico’s is van meerwaarde voor elke onderneming. Wij denken dat we begin juni 2020 nog in Corona tijdperk leven, maar wij willen onze inspiratie delen. Daarom organiseren we vanaf juni een ONLINE SESSIES Business Analytics, 11 juni is de eerste. We laten zien welke businesss analytics vraagstukken we oplossen voor onze cliënten, hoe we met onze Data3Sixty en Tableau technologie data-analyses opzetten en welke meerwaarde dit heeft voor financials, controllers en ondernemers.
Meer informatie en aanmelden
MeetUp 8 oktober

 

3 september: Audit3.0 ​A Do What We Do Training Day
Wellicht weer de eerste fysieke PE training van 2020? Tijdens een eendaagse training laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe wij controle-informatie verkrijgen en meerwaarde creëren voor onze audits door data-analyse technieken in te zetten. Welke tools en technieken zijn vandaag de dag beschikbaar en ook praktisch toepasbaar. Aan deze training zijn 7 PE punten verbonden en deelname is slechts EUR 199 exclusief BTW. Coney staat voor kennisdeling en samenwerking.

Indien we in september nog in een Corona setting bevinden, dan zal deze training 100% online worden gegeven.
Meer informatie en aanmelden
ai-roundtable-mailing-hero
MELD JE NU AAN VOOR DE ROUNDTABLE 'MACHINE LEARNING' via TEAMS
Op 18 juni delen wij onze beleving bij Machine Learning graag met jou. Dit doen wij tijdens een 1e ONLINE roundtable in onze virtuele Van Nellefabriek. Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plekken ONLINE beschikbaar! Lees meer en meldt je aan via onderstaande link.

De roundtable op 18 juni 2020 is bedoeld om professionals in het Business Analytics & Audit domein kennis te laten maken met de kernconcepten van Machine Learning (ML) en het toepassen van ML in ons werkveld. In 2018 en 2019 hebben we als Coney een aantal sessies rondom Artificial Intelligence (AI) georganiseerd.

We zien echter geen AI toepassingen in ons werkveld, wel zien we stap voor stap ontwikkelingen rondom ML. Als Coney volgen we deze ontwikkelingen, verzamelen we kennis rondom ML en zoeken we verbinding met collega kantoren en ML ontwikkelaars.

Wellicht is ONLINE Roundtable een succes, volgen er meer of komen we een 2e keer gewoon weer fysiek bij elkaar. Voor nu willen we zien wie er interesse heeft.

AANMELDEN
space
ai-roundtable-mailing-hero
In gesprekken met onze clienten blijkt dat in deze Corona tijd een goed raamwerken van interne beheersing van veel waarde is. Direct inzicht in prestaties, zicht op risico's en uitzonderingen. Interne Beheersing is niet sexy, maar wel waardevol. Als Coney zijn we 15 jaar geleden met de tagline; People, Process & Controls. In de bizarre setting waarin we nu terecht zijn gekomen kunnen we deze tagline nieuw leven in blazen. Stay safe, stay healthy. Wil je sparren over In Control3.0

kijk hier
space
E-book Transfer Pricing Analytics downloaden

 

E-book: Auditing3.0 ‘De waarde van data-analyse bij jaarrekeningcontroles’

Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Auditing3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.

In dit vernieuwde e-book lees je onder andere over de waarde van data-analyse bij jaarrekeningcontroles.

E-book downloaden arrow1
space

Vacatures

Ben jij of ken jij onze nieuwe medewerker? Coney is nog op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk snel onze vacatures en reageer!
space

Laatste blogs:

image5_480x260
Corona lockdown; achter de schermen

 

image6_480x260
AI in de audit is nog heel ver weg.
©2020 Coney