default logo

MIGRATION ANALYTICS

Wanneer een bedrijf geconfronteerd wordt met een overname, reorganisatie of upgrade naar een nieuw systeem, is het erg belangrijk dat alle data succesvol gemigreerd wordt. Migration Analytics helpt met het volledig en juist overzetten van alle bedrijfsdata.

De afgelopen jaren heeft Coney veel ervaring opgedaan met het migreren van (grote) systemen. Meer weten over onze aanpak? Neem direct contact met ons op of kijk verder op deze pagina!

  • Zorgeloos migreren van bestaande data naar een nieuwe omgeving
  • Na de migratie wordt nauwkeurig gecontroleerd of alle data succesvol is overgezet naar het nieuwe systeem
  • Precies weten waar je aan toe bent door de overdracht van een werkplan alvorens de migratie wordt uitgevoerd

DOWNLOAD E-BOOK

Voor wie is Migration Analytics?

Migration Analytics is geschikt voor bedrijven die om welke reden dan ook, gaan veranderen van systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het migreren van alle bedrijfsdata vanuit legacy-systemen naar een SAP of Oracle ERP systeem.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk uw situatie met je bespreken.

NEEM CONTACT OP

Onze werkwijze:

INTAKE

Samen stellen wij een werkplan op voor het gehele project. In dit werkplan staat onder andere een inschatting van het aantal uren en een gedetailleerde planning met milestones en deadlines.

MIGRATIE

Nadat het werkplan is goedgekeurd gaan onze data-analisten aan de slag met het migreren van alle data naar de nieuwe omgeving. Wij houden je tijdens de migratie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

RECONCILLIATIE

Nadat de migratie is voltooid, controleren wij of alle data succesvol is overgezet naar het nieuwe systeem. Vervolgens evalueren wij samen met jou het gehele project.

Data Factory

De Coney Data Factory is onze interne productie omgeving waarin wij uw data op een veilige manier inlezen en analyseren. De uitkomsten van onze analyses kunnen wij op verschillende manieren met u delen. In onze DataFactory maken we gebruik van data-analyse en visualisatie software van ACL, Lavastorm, Tableau en Process Mining Solution. Heeft u een specifieke informatiebehoefte? Wilt u dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij hanteren een transparant prijsmodel, afhankelijk van het aantal analyses.

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF