Coney Logo

MANAGEMENT REPORTING DASHBOARD

Binnen iedere MKB onderneming is enige vorm van management informatie beschikbaar. Vaak een verzameling van Excel-documenten die historisch is ontstaan. Een overvloed aan data, maar niet per se een overvloed aan informatie.

Wij geloven dat je jouw onderneming beter kunt sturen op 5 goed uitgedachte slimme meters, dan op 35 excel sheets vol met informatie en kpi’s zonder meerwaarde. Uiteraard worden de slimme meters gebouwd op basis van de werkelijke data van je onderneming en garanderen wij betrouwbare meters.

Doordat onze management dashboard zijn gebouwd op basis van de werkelijke data van de onderliggende processen en we focus aanbrengen door de hoeveelheid informatie te beperken, kan je sneller fact-based beslissingen nemen. Toch kan je vanaf iedere meter/ visual terug naar de onderliggende brondata.

Coney helpt jou als ondernemer door het gewenste inzicht te bieden op computer, tablet en telefoon. Wij doen dit dagelijks, wekelijks, of maandelijks. Precies wat past bij jouw wensen.

  • Inzicht in de belangrijkste KPI’s en meer data
  • Duidelijke visuele inzichten
  • Betrouwbaar door het gebruik van harde data
  • Eenvoudig overzicht, waneer je wil

NEEM CONTACT OP

MANAGEMENT REPORTING DASHBOARD

Wij bieden onze management Dashboards aan in Tableau. De brondata voor de dashboards kan via verschillende manieren worden ingelezen. Je kan hierbij denken aan de API’s voor Exact Online of Twinfield, een database backup van Exact Globe of gewoon een Audit File.

Afhankelijk van jouw wensen als ondernemer en de mogelijkheden van de leverancier je financiële administratie kiezen wij de oplossing die het beste hierop aansluit. Het grote voordeel van een API is bijvoorbeeld dat je veel vaker eenvoudig het dashboard kan updaten. Met een Audit File gaat dit een stuk lastiger, maar ook dan is een maandelijks Management Dashboard mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Download hier onze sales presentatie, dan kunnen we bij kennismaking direct praten over jouw business analytics vraagstuk!

DOWNLOAD

De Oplossing

Uiteindelijk bestaat de oplossing voor jou als ondernemer uit een management dashboard in Tableau. De manier waarop jij het dashboard wilt ontvangen en bekijken is afhankelijk van de situatie.

We hebben de mogelijkheid het management dashboard volledig aan te bieden binnen ons Coney domein. Het voordeel is dat je geen initiële aanschaf hebt van Software licenties, maar toch gebruik kan maken van de mogelijkheden van die software.

Demo dashboard bekijken >

Direct Inzicht

Je krijgt in deze situatie toegang tot jouw Dashboard in ons Coney domein en je kan het dashboard vanaf iedere locatie bekijken op je laptop, iPad of telefoon!

Een andere mogelijkheid is het management dashboard geheel lokaal te beheren. Je kan dan eenvoudiger regelmatig updaten. Het nadeel is dan dat je met de initiële kosten van de aanschaf van de software te maken krijgt.

Demo dashboard bekijken >

Een op-maat omzet en marge dashboard, tegen een vast tarief per maand.

IK WIL MEER WETEN


\ \