default logo

LAVASTORM AGILE ANALYTICS

Lavastorm Agile Analytics software zet (big)data om in waardevolle informatie. Door de krachtige visuele mogelijkheden is deze software niet alleen te gebruiken voor data-analyse, maar ook zeer geschikt als data-visualisatie tool.

Meer informatie over deze software is te vinden op de website van Lavastorm. Neem voor een offerte of andere vragen direct contact op met Coney!

  • Krijg visueel inzicht in transactiestromen door verbanden tussen activiteiten transparant te maken
  • Identificeer kostenbesparingen door inefficiënties in operationele processen te analyseren
  • Analyseer prestaties en successen, kwantificeer bedrijfsrisico’s en detecteer fraude

DOWNLOAD PRODUCTBROCHURE

Voor wie is Lavastorm Agile Analytics software?

Het aanschaffen van Lavastorm Agile Analytics software is ideaal voor professionals die willen investeren in een duurzame oplossing. Wanneer ervoor gekozen wordt om te beginnen met deze software is het belangrijk dat er voldoende tijd en mankracht beschikbaar is om Lavastorm Agile Analytics tot een succes te brengen.

Weten of Lavastorm Agile Analytics de juiste oplossing is voor jou? Neem dan contact op met ons en stel al je vragen aan één van onze Process Mining experts!

NEEM CONTACT OP

LAVASTORM AGILE ANALYTICS TRAINING

Het Coney team heeft met zorg verschillende trainingsprogramma’s samengesteld. Schrijf je in voor de Coney Academy en wordt een certified expert in ACL, ontdek samen met ons de wereld van data-analyse en process mining of volg een workshop over de waarde van ongoing monitoring en continuous auditing.

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF