Coney Logo

IACCOUNTANCY

Coney staat al meer dan 15 jaar bekend als een innovatief, data driven, accountants- en analytics kantoor dat toegevoegde waarde biedt aan ondernemers.

Wij werken binnen het iAccountancy concept met ondernemers die (nog) niet controleplichtig zijn, maar veel belang hechten aan relevante business informatie. Sommige van deze ondernemers groeien met ons mee richting de wettelijke controle van de jaarrekening. Ondernemers met belangstelling voor data-analyse (en) of willen meegroeien met Coney richting de wettelijke controle, bedienen we graag met onze dienst iAccountancy.

We leveren niet alleen een jaarrekening met samenstelverklaring en de belastingaangifte, maar we voeren maandelijks of per kwartaal een check uit voor je organisatie. Wij geloven in de kracht van het samen ontdekken van trends, prestaties, uitzonderingen en risico’s met betrekking tot jouw business met behulp van data-analyse en visualisatie. Op maat, to the point. Hierin verschaffen we informatie over de top 5 van meest relevante onderwerpen voor jouw organisatie. Denk hierbij aan omzet per artikelgroep of afzetmarkt, retouraanvragen op goederen, marge per artikel(groep) of afnemer of het aantal declarabele uren per werknemer.

  • Meer dan alleen een jaarrekening,
  • Management informatie ondersteunt jou als ondernemer in het maken van belangrijke zakelijke beslissingen. Met iAccountancy integreren onze ervaring op het vlak van het samenstellen van jaarrekeningen, belastingadvies en business analytics ten behoeve van de MKB ondernemer. Wij geloven in de kracht van het ontdekken van trends, prestaties, uitzonderingen en risico’s met behulp van de moderne gereedschappen,
  • Slimme inzichten voor slimme ondernemers.

  NEEM CONTACT OP

  ONS AANBOD:

  EEN JAARREKENING MET SAMENSTELVERKLARING EN PUBLICATIESTUKKEN

  Coney werkt met de modernste software waardoor we de totstandkoming van de jaarstukken efficiënt kunnen verzorgen. Ook MKB ondernemers die nu nog niet controleplichtig zijn, maar mogelijk in de toekomst wel, kunnen we deskundig en vakbekwaam begeleiden naar controleopdrachten.

  FISCALE AANGIFTEN

  In de continue veranderde belastingwetgeving kunnen wij je ondersteunen met bij de fiscale aangiften. Coney tax experts verzorgt alle type fiscale aangiften en kunnen, waar mogelijk, geld voor je besparen. We controleren alle ontvangen aanslagen zodat we zeker weten dat deze correct zijn en er niet teveel betaald wordt. Indien nodig, dienen wij een bezwaarschrift in, of zullen wij een fiscale procedure voor je voeren.

  CHECK VOOR JE ONDERNEMING

  Coney heeft een set aan data scripts ontwikkeld. Hiermee kunnen wij informatie over je onderneming analyseren en visualiseren. Deze informatie is noodzakelijk voor het maken van de juiste zakelijke beslissingen. Deze check omvat een top 5 van management reports en kan, waar nodig ,aangevuld worden met cashflow overzichten, begroting en prognoses. Ook kunnen wij desgewenst met behulp van data analyse, tussenrekeningen, intercompany, aansluitingen van subadministraties en databases verzorgen. We stellen in Tableau Server een op maat gemaakt dashboard ter beschikking aan ondernemers.

  OVERIGE DIENSTVERLENING

  Openheid, kennisdeling, eenvoud en innovatie zitten in het DNA van Coney. Je kunt ook bij ons terecht voor trainingen, tools en inspiratiesessies op het gebied van data analyse en proces analyse. Discover Your Data is ons vertrekpunt.

  IK WIL MEER INFORMATIE


  \ \