Coney Logo

HERSTRUCTURERING

Je denkt aan nieuwe investeringen en uitbreiding, ziet kansen voor een nieuwe markt en verdere groei, overweegt een bedrijfsovername of misschien juist de verkoop of staking van een bedrijfsonderdeel.

Is je huidige ondernemingsstructuur juridisch, fiscaal en financieel nog wel optimaal? Door toegenomen bedrijfsrisico’s is het om fiscale redenen wellicht verstandiger om je eenmanszaak voort te zetten in een BV, je bedrijfspand onder te brengen in een aparte BV etc. Misschien is je onderneming met meerdere vennootschappen uitgebreid en is een vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur op zijn plaats. Het kan ook dat je juist vanuit een BV terug wilt keren naar een eenmanszaak om gebruik te maken van fiscale voordelen.

  • Advies over de fiscaal haalbare weg
  • Alles doen wij in overleg met jou
  • Vereenvoudiging van de ondernemingsstructuur

NEEM CONTACT OP

Duidelijk advies

Coney tax experts gaat graag met je in gesprek om jouw drijfveer en toekomstvisie te leren kennen. Ook willen we met je te verkennen welke obstakels er zijn om deze gezamenlijk te overwinnen. Wij adviseren je graag over de fiscaal haalbare weg, en houden samen met u vinger aan de pols.

Directe begeleiding

Indien nodig begeleiden wij de volledige herstructurering van uw onderneming, zetten wij de rechtsvorm om of vereenvoudigen wij de ondernemingsstructuur, rekening houdend met jouw specifieke wensen. Waar nodig doen wij dit in samenspraak met een notaris of jurist.

Meer weten over herstructurering?

NEEM CONTACT OP


\ \