Coney Logo

DISCOVER

Geïnteresseerd in de kracht van Business Analytics of Process Mining, maar deze kracht eerst zelf ervaren alvorens te starten met één van onze data tools en/of diensten?

‘Discover’ van Coney geeft de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met Business Analytics en Process Mining van Coney. Dit tarief is afhankelijk van complexiteit en het aantal Discover analyses. Met een doorlooptijd van ongeveer twee weken geven onze experts een realistische indruk wat u van Coney kunt verwachten, waarbij uiteraard uw eigen data gebruikt wordt bij de analyses.

Na afloop van het project evalueren wij samen de resultaten. Vervolgens beslis u zelf of u verder gebruik wilt maken van Business Analytics of Process Mining!

  • Business Analytics en Process Mining ontdekken tegen een vast tarief
  • In ongeveer twee weken een realistische indruk van de diensten van Coney
  • Gebruik van eigen bedrijfsdata bij de analyses
  • Na afloop van het project zelf beslissen of u verder gebruik willen maken van Business Analytics of Process Mining

De diensten

‘Discover’ is beschikbaar voor Business Analytics en Process Mining. Klik hieronder op ‘meer informatie’ om meer te weten te komen over deze diensten.

CUSTOMER ANALYTICS

Leer uw klanten echt kennen en gebruik klantdata om uw marketing activiteiten te optimaliseren.

PERFORMANCE MANAGEMENT

Een op maat gemaakt dashboard met hierin de KPI’s die er voor u echt toe doen.

OPERATIONAL ANALYTICS

Optimaliseren van alle activiteiten met behulp van alle beschikbare data.

PROCESS MINING ANALYTICS

Ontdek, analyseer en verbeter bedrijfsprocessen met Process Mining Analytics.

Het proces:

De gemiddelde doorloptijd van onderstaand proces is ongeveer twee weken. Na dit proces kun u zelf beslissen of u verder gebruik wilt maken van Business Analytics of Process Mining.

INTAKE

Alvorens het project van start gaat komen wij langs om de huidige IT-omgeving in kaart te brengen zodat onze experts kunnen vaststellen welke technische maatregelen genomen moeten worden.

KICK-OFF

Tijdens een gezamenlijke workshop bespreken wij de verwachtingen van beide partijen, geven wij uitleg over het project en beslissen wij welke analyses er uitgevoerd zullen worden.

ANALYSEREN

De data-analisten van Coney gaan aan de slag met het uitvoeren van de analyses die tijdens de kick-off zijn vastgesteld. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

AFRONDING

Na afloop van het project komen wij opnieuw samen om de resultaten te bespreken, het gehele project te evalueren en verwachtingen te vergelijken met uiteindelijke ervaringen.

Data Factory

De Coney Data Factory is onze interne productie omgeving waarin wij uw data op een veilige manier inlezen en analyseren. De uitkomsten van onze analyses kunnen wij op verschillende manieren met u delen. In onze DataFactory maken we gebruik van data-analyse en visualisatie software van ACL, Lavastorm, Tableau en Process Mining Solution. Heeft u een specifieke informatiebehoefte? Wilt u dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te brespreken. Wij hanteren een transparant prijsmodel, afhankelijk van het aantal analyses.