Coney Logo

DISCOVER

Geïnteresseerd in de kracht van Business Analytics diensten, maar deze kracht eerst zelf ervaren alvorens te starten met één van deze diensten?

‘Discover’ van Coney geeft de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met Business Analytics van Coney. Dit tarief is afhankelijk van complexiteit en het aantal Discover analyses. Met een doorlooptijd van ongeveer twee weken geven onze experts een realistische indruk wat u van Coney kunt verwachten, waarbij uiteraard uw eigen data gebruikt wordt bij de analyses.

Na afloop van het project evalueren wij samen de resultaten. Vervolgens beslist u zelf of u verder gebruik wilt maken van onze Business Analytics diensten!

  • Business Analytics diensten en Process Mining ontdekken tegen een vast tarief
  • In ongeveer twee weken een realistische indruk van de diensten van Coney
  • Gebruik van eigen bedrijfsdata bij de analyses
  • Na afloop van het project zelf beslissen of u verder gebruik willen maken van Business Analytics of Process Mining

De diensten:

‘Discover’ is beschikbaar voor Business Analytics diensten en Process Mining. Klik hieronder op ‘meer informatie’ om meer te weten te komen over deze diensten.

MANAGEMENT REPORTING DASHBOARD

Het Management Reporting Dashboard wordt op maat gemaakt en vervangt de traditionele Excel reports.

OMZET & MARGES & CASHFLOW

De afgelopen jaren hebben voor een groot aantal ondernemingen uiteenlopende analyses gemaakt rondom Omzet & Marges, Omzetlekken en Cashflow.

API DRIVEN ANALYTICS (PER SECTOR)

Steeds meer software biedt de mogelijkheid uw data te ontsluiten via een API. Wij bouwen sector- en klantspecifieke oplossingen op basis van API ontsluitingen.

Het proces:

De gemiddelde doorlooptijd van onderstaand proces is ongeveer twee weken. Na dit proces kun u zelf beslissen of u verder gebruik wilt maken van Business Analytics of Process Mining.

INTAKE

Alvorens het project van start gaat komen wij langs om de huidige IT-omgeving in kaart te brengen zodat onze experts kunnen vaststellen welke technische maatregelen genomen moeten worden.

KICK-OFF

Tijdens een gezamenlijke workshop bespreken wij de verwachtingen van beide partijen, geven wij uitleg over het project en beslissen wij welke analyses er uitgevoerd zullen worden.

ANALYSEREN

De data-analisten van Coney gaan aan de slag met het uitvoeren van de analyses die tijdens de kick-off zijn vastgesteld. Tijdens dit proces houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

AFRONDING

Na afloop van het project komen wij opnieuw samen om de resultaten te bespreken, het gehele project te evalueren en verwachtingen te vergelijken met uiteindelijke ervaringen.

Nu starten met discover

AANMELDEN DISCOVER


\ \