Coney Logo

CUSTOMER ANALYTICS

Wat zijn de wensen van mijn klanten? Waarom leveren mijn marketinginspanningen zo weinig op? Wat zijn mijn doelgroepen? Zijn mijn klanten loyaal?

Komen deze vragen bekend voor? u bent niet de enige! Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de bedrijven geen inzicht heeft in de wensen en het gedrag van hun klanten.

Het doel van Customer Analytics is het transparant maken van alle klantgegevens, zodat het maximale uit uw klantenbestand gehaald kan worden.

  • Verminderen van opzeggingen door het tijdig herkennen van potentieel vertrekkende klanten
  • Verhogen van de loyaliteit door het uitvoeren van persoonlijke up-selling en cross-selling campagnes
  • Meer inzicht in de mening van klanten over uw bedrijf/vereniging met behulp van social sentiment analyses
  • Toekomstig klantengedrag voorspellen met behulp van predictive analytics

Voor wie is Customer Analytics?

Customer Analytics is geschikt voor ieder bedrijf/vereniging met een up-to-date klantenbestand. Onder klanten verstaan wij ook leden van een vereniging. Uiteraard geldt dat hoe meer data er beschikbaar is, hoe meer inzichten er verkregen kunnen worden.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk uw situatie met u bespreken.

Maak kennis met Coney >

Onze werkwijze:

 

INTAKE

Alvorens het Customer Analytics traject van start gaat, komen wij bij u langs om samen vast te stellen welke analyses onze analisten zullen uitvoeren op uw klantdata. 

DATA UITWISSELEN

Per klant kijken wij naar de meest effectieve en veilige manier om data uit te wisselen. Wij bespreken met u welke maatregelen nodig zijn om de integriteit van de data te allen tijde te waarborgen.

ANALYSEREN

De data-analisten van Coney gaan aan de slag met het uitvoeren van de analyses die tijdens de intake zijn vastgesteld. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

RESULTATEN DELEN

De resultaten worden persoonlijk met u gedeeld en besproken. Daarnaast kijken wij met u naar de vervolgstappen die nodig zijn om maximaal resultaat te halen uit de inzichten die naar voren gekomen zijn.

Data Factory

De Coney Data Factory is onze interne productie omgeving waarin wij uw data op een veilige manier inlezen en analyseren. De uitkomsten van onze analyses kunnen wij op verschillende manieren met u delen. In onze DataFactory maken we gebruik van data-analyse en visualisatie software van ACL, Lavastorm, Tableau en Process Mining Solution.

Specifieke informatiebehoefte? Dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages ontvangen? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Wij hanteren een transparant prijsmodel, afhankelijk van het aantal analyses.

DISCOVER

‘Discover’ van Coney geeft de mogelijkheid om tegen een vast tarief kennis te maken met Customer Analytics van Coney. Dit tarief is afhankelijk van complexiteit en het aantal Discover-analyses. Met een doorlooptijd van ongeveer twee weken geven onze experts een realistische indruk van wat u van Coney kunt verwachten, waarbij uiteraard uw eigen data gebruikt wordt bij de analyses.

Naar Discover >Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link