Coney Logo

Continuous Monitoring

Voortdurende veranderingen in regelgevingen zoals de Corporate Governance Codes en SOX dwingen bedrijven om volledig in controle te zijn over hun risico’s, prestaties en operaties. Niet voldoen aan deze voorschriften kan ernstige gevolgen hebben, variërend van hoge boetes tot ernstige schade aan bedrijfsimago.

Ondanks deze mogelijke gevolgen vertrouwen de meeste bedrijven nog steeds op handmatige checks. Toch zijn er steeds meer bedrijven die data-analyse inzetten om de volledige controle terug te krijgen.

Vista Point biedt onze klanten een data-driven continuous monitoring platform. Dit platform bestaat uit een verzameling van scripts, rapporten en dashboards die teams kunnen raadplegen om weer volledig in-control te zijn.

Voordelen

Waarom steeds meer bedrijven kiezen voor Continuous Monitoring:

  • Volledige controle met behulp van een continuous monitoring platform dat de risico’s, prestaties en de activiteiten in beeld brengt
  • Voorkom boetes en schade aan bedrijfsimago door te voldoen aan voortdurende veranderingen in regelgevingen als SOX
  • Stop met vertrouwen op handmatige controles en gebruik data-analyses om deze controles automatisch en betrouwbaar uit te voeren

E-BOOK: Bekijk de mogelijkheden van Continuous Monitoring voor jouw organisatie

Hoe ondersteunen wij onze klanten?

Om te beginnen zullen wij bij elkaar komen om samen naar het huidige control framework te kijken.

Vervolgens zullen wij een plan opstellen waarin de risico’s die kunnen worden gecontroleerd met behulp van data-driven controles zijn vastgelegd. Deze controles analyseren automatisch de data van een ERP systeem en andere relevante IT-bronnen. Wij werken samen met ACL Analytics, dat een ‘Continuous Control Platform’ heeft ontwikkeld.

Tot slot zullen wij onze ‘Vista Point’ mindset met jouw team delen door jullie te trainen in het gebruik van data-driven controletechnologie. Nadat het Continuous Control Platform up and running is zijn onze support medewerkers beschikbaar om jouw team te voorzien van de nodige ondersteuning en om het control framework up-to-date te houden.