Coney Logo

Business Analytics voor Data Driven Ondernemers

Veel ondernemers hebben behoefte aan inzicht in prestaties en ontwikkelingen.
Business Analytics oplossingen van Coney zijn ontwikkeld om data driven ondernemers snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen. Geen generieke dashboards, maar  oplossingen op maat. Oplossingen die lokaal draaien of in onze Tableau omgeving worden ‘gedraaid’ met secured inlog voor onze klanten. Met behulp van visualisatie tools kunnen uitkomsten altijd en overal bekeken worden. Dit kan via computer, tablet en/of telefoon.

Er wordt veel gezegd en geschreven over de toepassingen van Machine Learning en AI. Bij Coney Business Analytics geloven we in een goede basis

We beginnen bij onze projecten met beschrijvende analyses. Een dashboard met relevante meters welke terugkijken over een bepaalde periode en laten zien wat er gebeurd is. Op basis van gevalideerde bron-data, krijg je hiermee inzicht in die KPI’s die voor jou van belang zijn. Als dit fundament staat, dan bouwen we samen verder aan de diagnostische analyses. Hiermee kunnen we duiden waarom bepaalde trends ontstaan, waarom bepaalde marges lager zijn, of waarom de gemiddelde order waarde daalt, hiervoor gebruiken we statistiek en machine learning.

Met de kennis van de beschrijvende en diagnostische analyses kunnen we vooruit gaan kijken, wat gaat er gebeuren. Op basis van machine learning modellen kijken we naar trends en patronen in de data en voorspellen 3 tot 6 maanden vooruit.
Als laatste ultieme stap komen we bij de voorschrijvende analyses, welke acties moet ik vandaag nemen om mijn doelen van morgen te halen?

Business Analytics: Services & Technology

Het Business Analytics team werkt met ‘world class’ data-analyse tools waaronder visualisatie tools als Tableau en Power BI en data-wrangling tools als Data3Sixty en Alteryx. Hiernaast werken we met R, Python en Process Mining software. We zetten die techniek in die het beste past bij het business analytics vraagstuk.

Binnen Coney hebben we zelf een aantal Azure platforms ingericht waarop deze tools  in een private Coney cloud draaien. Een aantal cliënten voorzien wij via dit platform van Business Insights. Denk hierbij aan maandelijkse Management Rapporatage3.0 en Cashflow analyses.

Indien onze cliënten zelf ook met Tableau aan de slag willen, dan kan dit door een eigen Tableau licentie (lokaal of online) te kopen bij Tableau (dat kan eenvoudig online). Omdat veel organisaties met Microsoft oplossingen werken is Power BI ook een vaak gekozen oplossing. Wij trainen teams in Tableau en Power BI op basis van eigen ontwikkelde training.

Voor grotere analytics opdrachten zien wij steeds meer de  combinatie van data-scripting, visualities en Process Mining. Deze cliënten investeren in eigen technologie onder onze begeleiding. Wij trainen onze cliënten in het toepassen van technologie en het bouwen van relevante business analytics toepassingen. Voor deze ondernemingen en organisaties zijn wij een echt klankbord en helpen we mee in uiteenlopende analytics projecten.

Als Coney Business Analytics teams zoeken we continue technologie partners die vraagstukken van onze cliënten op een positieve manier ondersteunen. Wij werken met technologie partners samen. Momenteel investeren we in Machine Learning en Artificial Intelligence in samenwerking met technologie partners.

YOUR SOLUTION

De Business Analytics oplossingen die op onze website vermeld staan zijn slechts voorbeelden van analyses die wij kunnen draaien.

Ben jij op zoek naar een analyse die er niet tussenstaat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

IK WIL MEER INFORMATIE\ \