Coney Logo

Business Analytics voor Data Driven Ondernemers

Veel ondernemers hebben behoefte aan inzicht in prestaties en ontwikkelingen.

Business Analytics oplossingen van Coney zijn ontwikkeld om data driven ondernemers snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen. Geen generieke dashboards, maar  oplossingen op maat. Oplossingen die lokaal draaien of in onze Tableau omgeving worden ‘gedraaid’ met secured inlog voor onze klanten. Met behulp van visualisatie tools kunnen uitkomsten altijd en overal bekeken worden. Dit kan via computer, tablet en/of telefoon.

 

Onze Oplossingen:

MANAGEMENT REPORTING DASHBOARD

Het Management Reporting Dashboard wordt op maat gemaakt, is aangesloten op brondata, wordt periodiek geüpdatet, is inclusief drilldown en filters en vervangt de traditionele Excel reports.

MEER INFORMATIE

OMZET & MARGES & CASHFLOW

Ondernemers sturen op een aantal belangrijke ‘performance indicators’. De afgelopen jaren hebben voor een groot aantal ondernemingen uiteenlopende analyses gemaakt rondom Omzet & Marges, Omzetlekken en Cashflow.

MEER INFORMATIE

API DRIVEN ANALYTICS
(SECTOR BASED)

Per sector/ branch zijn een aantal ICT platform in the lead. Steeds vaker kunnen data via zogenaamde API’s uit deze platforms worden ontsloten. Wij bouwen sectorspecifieke oplossingen op basis van API ontsluitingen. Een voorbeeld is Easyflex, een oplossing voor de flexwerk branche.

MEER INFORMATIE

Coney investeert in relevante Machine Learning – 4e roundtable

De stap naar integratie van Machine Learning in onze Audit & Analytics dienstverlening gaat stap voor stap. De komende jaren blijven we investeren in deze ontwikkeling. We staan open voor samenwerking met Machine Learning specialisten om samen nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

We zoeken tevens cliënten die openstaan voor ontwikkeling van Machine Learning en samen met ons pilots willen ontwikkelen. Download de slidepack van de 4e rondetafel waarin we een update geven over waar we als Coney Audit & Analytics team aan werken rondom Machine Learning.
DOWNLOAD

Download hier onze sales presentatie, dan kunnen we bij kennismaking direct praten over jouw business analytics vraagstuk!

DOWNLOAD

YOUR SOLUTION

De Business Analytics oplossingen die op onze website vermeld staan zijn slechts voorbeelden van analyses die wij kunnen draaien.

Ben jij op zoek naar een analyse die er niet tussenstaat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

NEEM CONTACT OP


\ \