Coney Logo

ACL heet voortaan Galvanize

ACL heeft, samen met Rsam, begin deze week aangekondigd dat zij doorgaan onder de naam: Galvanize. Het bedrijf heeft ook haar geïntegreerde platform voor Governance, Risk en Compliance (GRC) HighBond geïntroduceerd, het enige volledig geïntegreerde SaaS-platform dat een reeks GRC-use-cases biedt. HighBond is het enige platform dat gegevensintegratie biedt voor alle bedrijfssystemen, waardoor krachtige procesautomatisering en geavanceerde analyses mogelijk zijn. 

“We willen het bedrijf zijn dat de rol van GRC-software transformeert in het beheren van organisatierisico’s en prestaties, vergelijkbaar met hoe Salesforce.com CRM-relaties consolideerde”, aldus Laurie Schultz, CEO van Galvanize.” Ik spreek met professionals op het gebied van beveiliging, risico’s en compliance over de hele wereld en er is een opmerkelijke consistentie in hun ervaring: bestaande GRC-producten of spreadsheets helpen hen niet om verandering te bewerkstelligen, omdat deze kostbaar, niet gebruiksvriendelijk, verouderd en er meerdere producten nodig zijn om slechts een deel van de klus te klaren. We kozen voor Galvanize als ons nieuwe merk omdat het in lijn staat met onze visie gericht op het maken van GRC-professionals tot de meest gewilde mensen in hun organisatie. Dit is gebaseerd op hun vermogen om verandering te bewerkstelligen door te verbinden, met het oog op een geconsolideerd overzicht van risico’s en een nieuw niveau van beveiliging. Ons HighBond-platform versterkt organisaties om heroïsch werk te doen.”

Het HighBond-platform van Galvanize biedt meer mogelijkheden ten opzichte van traditionele GRC-softwareproducten zoals RSA Archer, IBM OpenPages en MetricStream. Dankzij het intuïtieve ontwerp en de robotiseringsmogelijkheden kunnen kosten worden bespaard. Daarnaast is het HighBond-platform gebruiksvriendelijk en krachtig in het aansturen van uitvoerbare risk intelligence.

Het HighBond-platform biedt een kant-en-klare oplossing voor gemeenschappelijke risicodomeinen zoals extern risicobeheer, intern auditbeheer, beheer van beveiligingsincidenten en vele andere.

Eerder dit jaar heeft ACL Rsam overgenomen, waardoor de R&D-capaciteit onmiddellijk is verdubbeld en er bij 7.000 klanten verspreid over 135 landen, grote stappen zijn gemaakt op het gebied van innovatie.

 

DIT ARTIKEL DELEN:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend