default logo

Feestelijke opening Coney Brabant


Op vrijdag 31 augustus hebben onder grote belangstelling de derde vestiging van Coney geopend in het wonderschone Goirle, Brabant. Zo’n 30 ondernemers uit de regio kwamen luisteren naar Olaf, Ronald, Pieter en Onno, die enthousiast vertelden wat Coney in Brabant komt brengen. Onze dienstverlening in Brabant zal zich focussen op Audit 3.0 en Business Analytics. 

In samenwerking met Ontdekkracht wil Coney het verschil maken voor ondernemers. Door hen te voorzien van nieuwe en betere inzichten in de prestaties van hun onderneming.
Bij Business Analytics kan dit betekenen dat wij een gericht Omzet en Marge analyse in kaart brengen, of dat we opzoek gaan naar omzet-lekken bij jouw onderneming en dit vervolgend periodiek monitoren.
Of we stellen een Management Rapportage 3.0 op, zodat je altijd inzicht heb in de prestaties van jouw onderneming, op de punten die er voor jou als ondernemer echt toe doen.

Onze Audit 3.0 aanpak laat zich kenmerken door people minded, data gedreven en leveren van toegevoegde waarde. Daarnaast geven we ook hier inzicht in zorgen en risico’s van de ondernemer zelf!

 Er is met veel enthousiasme naar de presentatie geluisterd en afloop werden er vragen van de ondernemers beantwoord. Hieruit bleek wel, dat onze dienstverlening in ieder geval tot de verbeelding spreekt en dat de ondernemers er meer van wilde weten.

De opening werd afgesloten met een borrel en het in Brabant wereldberoemde ‘Broodje Jantje’.

DIT ARTIKEL DELEN:

Laat een reactie achter

*

Send this to a friend