default logo

Kunnen werken met excel is niet meer voldoende


Het gaat mij niet om de voorsprong, https://lnkd.in/ej3-bp5 ,maar om vernieuwing aan te jagen in mijn sector, dat lijkt eindelijk te lukken. Een klein olievlekje.

De échte innovatie zal uit mooie initiatieven komen rondom ons vak. Ik zie er steeds meer ontstaan. Kleinschalige fintech toppers met lef nieuwe dingen te starten, helden in een slow mowing sector. Helden waar we graag mee samenwerken.

Als Coney willen we wel het verschil blijven maken, een top alternatief zijn voor ondernemingen, ondernemers, financials die niet zitten te wachten op de Big4 en openstaan voor onze data driven, people minded, mindset

Het verschil zit niet alleen in daadwerkelijk toepassen van nieuwe technologie, maar vooral in onze mindset gericht op maximale kennisdeling, korte lijnen, fair pricing. 

Maar uiteindelijk gaat het mij om de funfactor, plezier hebben in wat we samen doen, met het geweldige Coney team, onze clienten en hun stakeholders. Ontdek onze website Coney.nl voor meer inspiratie en vacatures, zonder nieuwe helden geen vernieuwing!

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Laat een reactie achter

*

Send this to a friend