Coney Logo

Onno Wouters benoemd tot partner in Coney Business Analytics!

Per 1 april 2018 is Onno Wouters benoemd tot partner in Coney Business Analytics. We zijn als Coney team zeer trots dat we een gedreven Onno op deze plek kunnen neerzetten. Met Coney Business Analytics bedienen we data driven ondernemers die willen sturen op basis van relevante feiten. Wij bouwen op maat dashboarding en data ontsluiting oplossingen zoals Management Reporting, Omzet&Marge analyses en Cashflow analyses. Data ontsluitingen zijn op basis van API’s of andere data stekkers. Deze oplossingen draaien in onze ConeyDataFactory of lokaal bij onze Business Analytics klanten.

Het servicemodel is een abonnementsmodel, inclusief premium dashboarding tools zoals Tableau. Altijd actueel obv automatische updates, altijd relevant door maatwerk. Heel veel succes Onno!

 

DIT ARTIKEL DELEN:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend