Coney Logo

Minit3.0 update!

Nieuwe update van Minit beschikbaar! Deze versie zorgt voor een beter inzicht in je data.

Data Refresh en het klonen van processen
Het verversen van data speelt met name wanneer een dataset wordt ontvangen die gelijk is aan de originele dataset of wanneer nieuwe data is toegevoegd.  Het klonen van processen is handig wanneer je een nieuwe dataset hebt ontvangen die je wilt vergelijken met de eerdere geanalyseerde set. 

Zeg de repository vaarwel
Minit heeft de keuze gemaakt om onnodige complexiteit weg te nemen en data-to-model-time te verkorten. In Minit3.0 is een geheel nieuwe benadering voor het beheren van projecten en het inlezen van verschillende event logs beschikbaar.

 

Business hours
Tijd is een kritiek component in elke prestatieanalyse. Met de nieuwe Business hours functionaliteit van Minit kan je nu eenvoudig pauzes, avonden, weekenden, feestdagen of vakantie’s uitsluiten van de analyse. Hierdoor kunnen SLA’s nauwkeurig worden gemeten.

Onderzoek de impact van attributes
Minit3.0 kan je dankzij de update helpen de vraag te beantwoorden wat jouw procesprestaties het meest beïnvloedt. Met een eenvoudige, maar krachtige en duidelijke statistiek wordt de impact van alle attributes op het proces berekend. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van process mining kijk dan op de website van Coney, volg de link of mail Coney op processmining@coney.nl.

DEZE BLOGPOST DELEN:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend