Coney Logo

Coney en Minit sluiten samenwerkingsovereenkomst

Coney en Minit kondigen aan een samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen op 12 oktober 2017. Met deze ondertekening wordt Coney officieel reseller van Minit Process Mining software in de Benelux. Coney is de eerste partner van Minit Process Mining in deze regio.

 

Minit Process Mining is leverancier van process mining technologie die haar met een award bekroonde software introduceerde in 2015. De technologie achter process mining helpt om snel en doorlopend bedrijfsprocessen te analyseren en tekortkomingen in processen te signaleren. Minit stelt auditors, risk managers en procesverbeteraars in staat om processen in al hun variaties direct te analyseren en om ervoor te zorgen dat interne controles werken.

Sinds 2005 loopt Coney voorop als het gaat om het ondersteunen van auditors, business managers en proces managers, vanaf 2010 gebruikt Coney daarvoor ook process mining. De samenwerking met Minit is een volgende stap in het uitbreiden van de process mining expertise van Coney.

Marco Hill, managing partner van Coney, over de samenwerking: “Minit laat zien iedere dag te innoveren. De oplossingen van Minit zijn actueel en toekomstvast en bieden de gebruiker vanaf het eerste gebruik grip op en inzicht in processen. Daarnaast wil Coney de toepassing van de technologie van process mining doorontwikkelen, een wens waar Minit zich graag aan committeert.”

Rasto Hlavac, oprichter van Minit, over de samenwerking: “Coney toont al meer dan tien jaar aan wat de waarde is van data-analyse en process mining . Het is fantastisch om een partner te hebben die zowel de visie heeft als de hands-on ervaring om klanten succesvol verder te helpen bij de toepassing van nieuwe technologie. We verwachten veel voordeel te hebben van de kennis die Coney ter tafel brengt.”

Over Minit

Minit is een onafhankelijke softwarelevarancier met expertise in geautomatiseerd ontdekken, analyseren, beoordelen en monitoren van bedrijfsprocessen. Minit zet bedrijfsgegevens om in waarde door het geven visueel inzicht in processen en verbeterkansen in zoals terugbrengen van kosten en verhogen van efficiency door de gehele organisatie in kaart te brengen. www.minit.io 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van process mining kijk dan op de website van Coney, volg de link of mail Coney op processmining@coney.nl.

DEZE BLOGPOST DELEN:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend