Coney Logo

Coney Verlengt Samenwerking met Beachvolleyballer Sven Vismans

Coney en Beachvolleyballer Sven Vismans hebben de samenwerking verlengd tot en met het EK Beachvolleybal van 2018. De verlenging is een vervolg op een partnership die in 2015 werd aangegaan en beide partijen kijken vol vertrouwen uit naar hun gezamenlijke toekomst.

Tijdens de samenwerking werd Sven Vismans onder andere Nederlands Kampioen in 2016 en nam hij deel aan het WK Beachvolleybal in 2015. Coney ondersteunt Sven Vismans in het behalen van zijn volgende doel: bij de beste 16 eindigen op het EK Beachvolleybal van 2018!

Vismans: ‘Ik ben erg blij met de samenwerking! Tijdens onze partnership heb ik een goede relatie opgebouwd met de medewerkers van Coney door onder andere een aantal clinics voor hen te verzorgen. Dankzij de ondersteuning van Coney kan ik een professioneel trainingsprogramma volgen waardoor ik het maximale uit mijzelf kan halen en elke dag een stap dichterbij het behalen van mijn doelen kom!’

DIT ARTIKEL DELEN:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend