Coney Logo

Coney opgenomen in Het Financieele Dagblad

In Het Financieele Dagblad van vandaag (27 januari 2017) vormt Coney, als één van de weinige alternatieve accountants, de basis voor het artikel: ‘Zetten alternatieve accountants hun sector op de kop? No way’. Een artikel geschreven door Jeroen Piersma over accountantskantoren die het echt anders doen.

In het artikel wordt onder andere ingegaan op de factoren die alternatieve accountants onderscheidt accountantskantoren en hoe deze ‘alto’s’ remedies bieden voor een aantal tekortkomingen van de gevestigde orde van de accountancy.

Accountant3.0

Bent u MKB+ ondernemer en wilt u na het lezen van het artikel meer informatie over de factoren die Coney anders maakt dan andere accountantskantoren, en wat deze factoren voor u kunnen betekenen? Dan kan ons gratis e-book: ‘De Meerwaarde van Data-Analyse bij de Jaarrekeningcontrole’ u zeker helpen om deze vragen te beantwoorden.

Audit Analytics Support

Wilt u als internal audit team of collega accountantskantoor ook uzelf onderscheiden en aan de slag gaan met data-analyse en process mining? Download dan dit e-book voor meer informatie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR U:

Laat een reactie achter

*

\ \
Send this to a friend