Coney Logo

WIJ MAKEN CONTROLEREN VAN DE JAARREKENING WEER WAARDEVOL

Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Auditing3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.

Wij werken samen met ondernemers en financieel directeuren die onze uitgangspunten delen. Wij vinden ons vak het allermooiste vak omdat wij elke dag op een positieve manier samenwerken, inzicht geven in wat er goed gaat en waar het eventueel fout gaat.

Meer informatie over Auditing3.0 Download dan het e-book of bekijk de video hieronder!

  • Méér dan jaarrekeningcontrole; met behulp van data-analyse betekenis geven aan cijfers.
  • Doorlopend controleren om inzicht te krijgen in risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen.
  • Periodieke workshops aan de hand van het Coney Business Canvas.
  • Modern team bestaand uit IT-auditors, data-analisten, registeraccountants en alles hier tussenin.
NEEM CONTACT OP

Auditing3.0 ‘De waarde van data-analyse bij jaarrekeningcontroles’

Voor wie is Auditing3.0?

Auditing3.0 is voor ondernemers die toegevoegde waarde zien in het gebruik van data-analyse bij het controleren van een jaarrekening. Ondernemers die een jaarrekeningcontrole niet alleen willen zien als een ‘moetje’, maar net als wij geloven in de kracht van het ontdekken van risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen met behulp van moderne gereedschap. Ondernemers die willen klankborden, sparren en positief samenwerken.

Bent u deze ondernemer, kunt u zich vinden in bovenstaande denkwijze en bent u op zoek naar een nieuwe accountant? Zoek dan nu contact met ons!

CONTACT

Lees hier het meest recente artkel Over Coney Audit3.0

KLIK HIER

Wat anderen zeggen:

Coney Assurance wil waardevol zijn, niet zozeer door onze controleverklaring, of ons uitmuntende kwaliteitsstelsel of door onze poortwachtersrol of door inzet van moderne technologie (data-analyse, process mining, machine learning, visualisatie)…..maar door simpelweg goed te luisteren naar en kennis te delen met ondernemers, medewerkers en stakeholders. Data driven, people minded.


\ \