Coney Logo

SECTOR SPECIFIC ANALYTICS

Steeds meer software tools werken met zogenaamde API’s (application programming interface). Wij vinden dat ondernemers altijd over de eigen data moeten kunnen beschikken en data moeten kunnen omzetten in ‘inzichten’.

De komst van de “Software as a Service” zorgen er voor dat je de data niet meer zelf beheert. Hoewel SaaS veel voordelen biedt, vinden wij geen toegang tot je data een belangrijk nadeel. Als Coney ontwikkelen wij API’s adapters, zodat je weer bij je eigen data kan! De EasyFlex Adapter is hier een voorbeeld van. Wij bouwen ook graag jouw API oplossing.

  • Beschikbaar voor meerdere bedrijfsonderdelen
  • Duidelijke visuele inzichten
  • De mogelijkheden om je data op gekozen frequentie te ontsluiten
  • Je bent niet gebonden aan standaard rapportages, maar je kan deze op maat maken

NEEM CONTACT OP

 

VOORBEELD API Oplossing: EASYFLEX

Easyflex is een cloud based oplossing voor de flexwerk branche die de mogelijkheid bied om data te verkrijgen middels een API. Een API is een beschreven en gedocumenteerd protocol die een data analist/ontwikkelaar kan gebruiken om data te ontsluiten.

Wij gebruiken de BI tool Lavastorm om de data uit een easyflex administratie te ontsluiten. Vervolgens combineren we de relevante data velden en exporteren dit naar een pre-built Flexwerk management dashboard in Tableau. Het proces van ontsluiten, verrijken en exporteren van data wordt ook wel een ETL – proces genoemd.

NEEM CONTACT OP

Download hier onze sales presentatie, dan kunnen we bij kennismaking direct praten over jouw business analytics vraagstuk!

DOWNLOAD

De API Adapter Oplossing

Het voordeel van data ontsluiten met een API ten opzichte van standaard exports zijn: de gegevens worden gecombineerd tot één dataset en automatisch omgezet in een management dashboard, dat we pre-built in Tableau reeds hebben gebouwd. Uiteraard geldt dat elk dashboard verder uitgebouwd kan worden op basis van deze dataset. Door jou, een van onze BI reporting experts, of samen.

Demo dashboard bekijken >

De Oplossing

Naast API data omzetten in een management dashboard kan dezelfde dataset ook worden gebruikt voor data-analyses. Denk aan analyses als: Welke uitzendkrachten schrijven overuren, terwijl er minder dan 40 p.w. aan normale uren is gewerkt? Welke uitzendkrachten komen volgende week in aanmerking voor een fase B contract? Data-analyse die direct bijdragen aan de kwaliteit van interne beheersing en inzicht in prestaties van uw flexwerk organisatie!

Demo dashboard bekijken >

Een op-maat omzet en marge dashboard, tegen een vast tarief per maand.

IK WIL MEER WETEN


\ \