Coney Logo

Advies

 

Onze visie is dat je te veel betaalt voor je aangifte. En ook dat het indienen van je fiscale aangifte direct na de oplevering van de jaarcijfers wél mogelijk is. Een simpele optelsom van vier kwartalen biedt bij de jaarafsluiting direct inzicht in je fiscale positie, fiscale aangifte en effectieve belastingdruk. Daarbij beschik je ook nog eens over een direct bijgewerkte financiële administratie.

Verbeter de samenwerking tussen tax professionals en stakeholders en maak de fiscale functie gezond. Stuur op actuele, betrouwbare data en informatie, herken de trends in fiscale key indicatoren en initieer veranderingen op basis van gefundeerd fiscaal beleid. Het kan met onze dienstverlening en tools.

Als (multinationale) onderneming of particulier kun je bij ons terecht voor fiscale vraagstukken op het vlak van fiscaal advies, fiscale aangifte en tax accounting. Lees daarom meer over onze dienstverlening onder Corporate, MKB en Tooling.

 

Onze Oplossingen:

 

SCHENKEN EN ERVEN

Vererving en schenking heeft fiscale gevolgen. Afhankelijk van de hoogte van de nalatenschap of schenking en de ontvangers, zal de Belastingdienst over het saldo van de nalatenschap of schenking erf- of schenkbelasting heffen.

MEER INFORMATIE

HERSTRUCTURERING

Je denkt aan nieuwe investeringen en uitbreiding, ziet kansen voor een nieuwe markt en verdere groei, overweegt een bedrijfsovername of misschien juist de verkoop of staking van een bedrijfsonderdeel.

MEER INFORMATIE

WONEN EN WERKEN IN HET BUITENLAND

Er zijn veel vragen die kunnen opkomen bij een vertrek naar het buitenland. Je latere terugkeer naar Nederland kan eveneens fiscale complexiteit met zich meebrengen.

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSOPVOLGING EN BEDRIJFSOVERDRACHT

Coney tax experts onderzoekt, adviseert en begeleidt u bij het nemen van de horden bij de verkoop, aankoop of overdracht van een bestaand bedrijf of bestaande onderneming. Waar nodig doen wij dit in samenspraak met een notaris of jurist.

MEER INFORMATIE

OVERIG BELASTINGADVIES

De reikwijdte van belastingadvies is erg breed. Behalve de werkzaamheden zoals elders op deze website beschreven vindt fiscale advisering ook op tal van andere gebieden plaats. Het kan gaan om de aankoop van een woning, een investeringsbeslissing, het opheffen van een bedrijf, onbelaste vergoedingen etc. Fiscale kansen en risico’s dienen continu goed overwogen te worden. Coney tax experts zal zorgen voor een passend fiscaal advies én dit ook voor u uitvoeren. Coney tax experts beschikt over de expertise om altijd fiscaal voor u te scoren.

NEEM CONTACT OP


\ \