Coney Logo

DE ACCOUNTANT DIE BETEKENIS GEEFT AAN DE JAARREKENING

Controle van de jaarrekening, ondersteund door data-analyse, dat is Accountant3.0 van Coney. In onze controle aanpak staan uw bedrijfsprocessen, transacties en mensen centraal.

Wij werken samen met ondernemers en financieel directeuren die onze uitgangspunten delen. Wij vinden ons vak het allermooiste vak omdat wij elke dag op een positieve manier samenwerken, inzicht geven in wat er goed gaat en waar het eventueel fout gaat.

Meer informatie over Accountant3.0? Download dan het e-book of bekijk de video hieronder!

  • Méér dan jaarrekeningcontrole; met behulp van data-analyse betekenis geven aan cijfers.
  • Doorlopend controleren om inzicht te krijgen in risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen.
  • Periodieke workshops aan de hand van het Coney Business Canvas.
  • Modern team bestaand uit IT-auditors, data-analisten, registeraccountants en alles hier tussenin.

Voor wie is Accountant3.0?

Accountant3.0 is voor ondernemers die toegevoegde waarde zien in het gebruik van data-analyse bij het controleren van een jaarrekening. Ondernemers die een jaarrekeningcontrole niet alleen willen zien als een ‘moetje’, maar net als wij geloven in de kracht van het ontdekken van risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen met behulp van moderne gereedschap. Ondernemers die willen klankborden, sparren en positief samenwerken.

Bent u deze ondernemer, kunt u zich vinden in bovenstaande denkwijze en bent u op zoek naar een nieuwe accountant? Download dan ons e-book en lees meer over onze aanpak!

Download e-book >

Kort samengevat:

Tijdens onze controle werkzaamheden maken wij gebruik van data-analyse software. Deze tools zorgen ervoor dat wij naast de (verplichte) controle werkzaamheden ook dieper in kunnen gaan op cijfers en hieruit relevante inzichten in risico’s, trends, prestaties & uitzonderingen kunnen halen en visualiseren.

Meer weten over de software tools? Klik dan op onderstaande button of neem direct contact met ons op.

Meer over de software tools >

Niet eens per jaar, maar eens per kwartaal, maand of week zullen wij analyses draaien van de werking van bedrijfsprocessen, interne (IT) controlemaatregelen en transacties. Hierdoor is er doorlopend zicht op uw cijfers en kom u niet voor verrassingen te staan aan het einde van het jaar.


Om er zeker van te zijn dat u alle resultaten van onze analyses goed begrijpt organiseren wij verschillende interactieve workshops rondom risico’s, prestaties en aandachtspunten van uw bedrijf.


Faire tarieven, een robuust aantal uren en een hoge kwaliteit. Dat zijn de voorwaarden van Accountant3.0. Wij hebben gekozen voor kleinschaligheid, inhoud, kennisdeling, samenwerking met opdrachtgevers en innovatie.

Onze mensen zijn IT-auditors, data-analisten, register-accountants en alles hier tussenin. Het maakt niet uit op welke wijze wij ondersteunen, wat ons motiveert is altijd hetzelfde. Dit geldt ook voor onze principes over hoe we dingen doen en observeren.

Wat anderen zeggen: