Coney Logo

CONEY DATA-CHALLENGE

Coney heeft een trainingscyclus ontwikkeld welke is opgebouwd uit verschillende onderdelen. In deze cyclus worden de mensen geïnspireerd, getraind en geholpen bij het uitwerken van hun eerste data-analyse project. We hebben een competitie element ingebouwd, zodat alle deelnemers extra gemotiveerd zijn.

Ons doel is dat de deelnemers na deze cyclus enthousiast zijn over de mogelijkheden van en met data-analyse aan de gang blijven. Na de cyclus ligt er minimaal één product voor jouw organisatie in de vorm van een data-analyse project. De cyclus bestaat uit een mix van theorie en praktijk, inclusief competitie-element. Dit is ideaal om jouw ambities, om met data-analyse aan de slag te gaan, te verwezenlijken. We zorgen er niet alleen voor dat de deelnemers de data-driven mindset begrijpen, maar kunnen ook kunnen toepassen op de processen binnen de eigen organisatie, zoals personeelskosten, omzet, subsidies, kasstromen etc. etc.

Kijk hieronder hoe we de theorie en praktijk hebben vormgegeven in de Coney Data-Challenge:

Masterclass Data-driven Audit

Tijdens de masterclass zullen we de deelnemers in ca. 4 uur meenemen in de mogelijkheden van Data-analyse. Waarbij we ons focussen op het bepalen van het doel van de analyse, de planning van een data-analyse project, het documenteren van een data analyse project en het visualiseren/ presenteren van de uitkomsten. Deze aspecten samen zijn de basis voor een data-driven aanpak.

De masterclass zal door 2 personen van Coney gegeven worden. 

Workshop data-analyse en visualisatie

Nadat de deelnemers weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van data analyse en hoe je een data-analyse project opzet. Kunnen we de deelnemers in een dagdeel meenemen de tools in. Samen gaan we met Data 3 Sixty Analyze en Tableau aan de gang. We leren de absolute beginselen, maar laten direct de kracht zien van een paar simpele analyse stappen.

De workshop wordt door 2 personen van Coney gegeven.

Direct inschrijven voor de Data Challenge

Data-Challenge: Brainstormsessie 

Na de masterclass en hands-on workshop zal er een brainstormsessie worden georganiseerd waarbij de teams gaan onderzoeken waar de kansen liggen voor het

toepassen van data-analyse op de vooraf bepaalde processen binnen de gemeente. Bij deze brainstorm sessie zullen we de teams begeleiden bij het denken in Data-analyse kansen en mogelijkheden. Tevens zullen we helpen bij het formuleren van realistische doelstellingen.

We zullen met 2 mensen aanwezig zijn bij de brainstormsessie, zodat er voldoende mankracht aanwezig is om de verschillende teams te begeleiden.

De uitvoering

Gedurende het project zullen er 3 terugkommiddagen zijn, waarbij wij met 2 personen aanwezig zijn, inclusief voorbereiding, bestaande uit beoordeling van de opdrachten. Tijdens deze terugkom sessies helpen we de teams met vragen en beoordelen we hun voorgang zover.

De finale

Wij nemen plaats in de jury en samen met de andere juryleden beoordelen we de teams op basis van de vooraf gedefinieerde criteria.

Direct inschrijven voor de Data Challenge

Tarief:

Als de onderdelen als een geheel worden afgenomen dan kunnen wij de data-challenge aanbieden voor € 9.750, exclusief BTW en de eventuele PE-certificeringen.
Uiteraard gaan we samen opzoek naar de gewenste accenten van de data-challenge, zodat deze helemaal aansluit op de wensen van jouw organisatie! Deal?
Direct inschrijven voor de Data Challenge

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF


\ \