Coney Logo

ACL ANALYTICS – ADVANCED TRAINING

Leer in drie dagen werken met functions en scripts van ACL Analytics

Aantal dagen:

Tijd:

PE uren:

3
09:00 – 17:00 21

Aanbod:

Tarief:

Bekijk ook:

Classroom

In-company

Zie tariefspecificatie Trainingsbrochure

020 – 851 9700

Waarom deze training?

Jij beheerst de basics van ACL Analytics en wilt nu graag functies en scripts leren inzetten in jouw data-analyse projecten om tot nieuwe inzichten te komen in minder tijd.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze ACL Analytics Advanced training leer je onder andere:

  • Interactieve scripts ontwikkelen om analyses te automatiseren, continuous monitoring toe te passen en meer inzicht te krijgen in jouw data
  • Gebruik maken van ACL Analytics functies om complexe datavelden te ontleden en te zoeken naar overeenkomende datavelden in jouw dataset
  • Hoe je ACL Analytics scripts en functies kunt toepassen in jouw dagelijkse audit gerelateerde werkzaamheden

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze training zullen ACL-gecertificeerde trainers je tonen hoe je scripts en functies kunt implementeren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Met behulp van ACL-scripts kun je routinetaken in ACL automatiseren en hiermee tijd vrijmaken om je te concentreren op activiteiten die daadwerkelijk aandacht vereisen, zoals het interpreteren van de analyseresultaten en het uitzetten van benodigde acties. Automatisering door middel van scripts kan tevens helpen om fouten te voorkomen, wat resulteert in een betere controle over jouw organisatie.

Wanneer je je inschrijft voor deze training ontvang je voor aanvang een trainingslicentie van ACL Analytics die je op je eigen laptop kunt installeren.

Is voorkennis benodigd?

Om deze training succesvol af te ronden is het noodzakelijk dat je de basics van ACL Analytics beheerst. Wanneer dit nog niet het geval is raden wij aan om eerst de ACL Analytics Basics training te volgen.

Voor wie is deze training?

Auditors, externe accountants, interne accountants, internal auditors, compliance medewerkers, control managers, GRC specialisten, risk managers, finance managers, controllers, IT-auditors en EDP Auditors.

Aanbod:

Classroom

In-company

Tarieven:

Tarief classroom training: €2.099,- per persoon*

Tarief in-company training: €3.549,- (totaalprijs voor een groep van 1 – 5 personen)**

 

* Tarief is Inclusief trainingsmateriaal en certificaat en exclusief btw.

** Tarief voor een groep groter dan vijf personen op aanvraag. Tarief is exclusief €199,- per persoon voor het certificaat en het trainingsmateriaal en exclusief btw.

Eerstvolgende classroom trainingen:

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF