Coney Logo

Free Audit3.0 ​A Do What We Do Inspiration Workshop

Leer in twee uur wat we écht doen met data-analyse met onze Audit3.0 aanpak.

Aantal dagen:

Tijd:

PE uren:

1
14:00 – 16:00 N.V.T

Aanbod:

Tarief:

Online

Free

010 284 92 88

Waarom deze Audit3.0 ​A Do What We Do Workshop?

A Do What We Do Workshop. Hoewel een data-driven audit veel wordt besproken, delen wij graag wat we écht doen met data-analyse in onze Audit3.0 aanpak. Tijdens deze online workshop van 2 uur laten we aan de hand van 4 soorten data-analyse tools zien wat de mogelijkheden van deze tools zijn voor de audit. Welke tools en technieken zijn vandaag de dag beschikbaar en ook praktisch toepasbaar. We vertellen het eerlijke verhaal op basis van onze ervaringen van de afgelopen 15 jaar met Audit3.0 in het auditdomein. Een echte Do What We Do workshop.

Wat ga je onder andere leren?

Tijdens deze Do What We Do Workshop leer je onder andere:

 • Wat de specifieke kenmerken zijn van de soorten data-analyse tools;
  • Wanneer zet je een data-analyse tool in?
  • Wanneer is het gebruik van Process Mining het meest geschikt?
  • Wanneer gebruik je een visualisatie tool? en
  • Wanneer is de inzet van Python nodig?
 • Daarnaast zullen we kort ingaan op de volgende onderwerpen:
  • Hoe data-analyse, process mining en visualisatie de bestaande werkzaamheden kunnen ondersteunen;
  • De best practices, valkuilen en randvoorwaarden van data-driven auditing;
  • 100% gegevensgericht testen van werking van key application controls; en
  • Hoe kan een team starten met data-driven mindset.

Wat kun je verwachten?

In de gezamenlijke workshop, deel 1 van de training, starten we met de hoofdlijnen, hoe kijken wij aan naar de ontwikkelingen op het gebied van data-analyse. We nemen je mee door de vier fases van data-analyse. We laten zien welke technieken direct toepasbaar zijn.

We bouwen stap voor stap een analyse op in Data3Sixty Analyse en laten zien hoe je bevindingen visueel kan presenteren in Tableau. We zullen laten zien wat de mogelijkheden zijn voor de toepassing van Proces Mining in het assurance domein.

We nemen je mee in de mogelijkheden van Python. We geven je concrete voorbeelden op basis van vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen. We laten zien dat je met eenvoudige modellen meer inzicht kan krijgen in tijdreeksen en met grote betrouwbaarheid vooruit kan kijken en hoe dit meerwaarde kan opleveren.

In het tweede deel van de training, hetgeen een 1:1 sessie is van maximaal 3 uur, dagen we je uit om met 1 van de 4 tools aan de slag te gaan (1. Data-Analyse; 2. Process Mining, 3. Data Visualisatie of 4. Python). Na de workshop in deel 1 van de training maak jij je keuze bekend en plannen wij samen een 1-op-1 online training in.

Na de online Workshop volgt dus de praktische follow-up. We denken samen na over een opdracht geschikt voor de tool naar keuze welke passend is bij jouw dagelijkse werkzaamheden. We begeleiden je 1-op-1 in de uitwerking van een opdracht in maximaal 3 uur. Hiermee krijg je direct een beeld met wat de gekozen tool voor jou kan betekenen. Dit verhoogt de kans dat je met de opgedane kennis aan de gang gaat.

Is voorkennis benodigd?

Er is geen specifieke voorkennis benodigd om succesvol deel te nemen aan deze Do What We Do Workshop. We zien graag dat je de workshop met inspiratie verlaat, zodat je de daarna vol ideeën en handvatten met jouw team aan de slag gaat.
Direct inschrijven voor deze workshop >

Tarieven:

Tarief classroom workshop: Free

Direct inschrijven voor deze workshop >

Eerstvolgende classroom trainingen:

Datum Tijd Locatie
03-06-2021 14:00-16:00 Online

Direct inschrijven voor deze workshop >

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF


\ \