Coney Logo

OVER ONS

Openheid, kennisdelen, eenvoud en innovatie zijn kernwaarden die inzicht geven in het DNA van Coney, deze kernwaarden streven wij ook na in de samenwerking met onze klanten, partners en mensen. In de huidige wereld van snelle veranderingen, steeds wijzigende spelregels en verder gaande digitalisering wordt steeds meer gebruik gemaakt van oplossingen die continue inzicht geven in wat er gebeurt rondom prestaties, successen en uitdagingen.

Data-analyse en proces analyse wordt gebruikt in bijna elke sector. Steeds meer business managers, financials, ondernemers en auditors onderkennen de kracht van data-analyse. Nieuwe kansen, nieuwe inzichten, meer grip! Discover Your Data is ons vertrekpunt. Wij werken met software die onze diensten en oplossingen versnellen en geen extra last creëren in een bestaand IT organisatie-landschap.

Lees hier meer over de visie van Coney.

Discover your data!

Onze oplossingen moeten faciliteren en geen belemmering zijn. Wij bedienen klanten die verschillen in omvang, vorm en karakter. Als het echter gaat om het uitgangspunt dat data-analyse een krachtig instrument is dan zijn al onze klanten gelijk!

Data-analyse loopt als een rode draad door onze dienstverlening. Wij verkopen de meest innovatieve data-analyse software oplossingen, worden ingezet op uiteenlopende analyse projecten, zijn experts in het vraagstuk ongoing monitoring en verzorgen trainingen voor professionals. Het maakt niet uit op welke wijze wij u ondersteunen, wat ons motiveert is altijd het zelfde: samenwerken, kennisdelen en topprestaties leveren.

Meer Coney:

 

VACATURES

Kunt u iets toevoegen aan het groeiende Coney-team? Solliciteer dan direct op één van de vacatures!

BLOG

Behoefte aan data-driven inspiratie en discussie? Bekijk dan nu ons blog en laat een berichtje achter!

EVENTS

Naast trainingen organiseert Coney ook regelmatig inspirerende events en MeetUps.

Coney & Beachvolleybal

Coney is verbonden aan beachvolleybal in Nederland. Een hele logische combinatie. We delen namelijk een groot aantal waarden. Beleving, teamwork, dynamiek, casual maar professioneel, ambitie en heel veel plezier in wat we doen.

Coney is 100% data-analyse. Coney is ook 100% kennisdelen, samenwerken en beleving. We zijn het meest innovatieve data-analyse advies – en accountantskantoor van Nederland. We verbinden moderne data-analyse tools met kennis, ervaring, beleving en focus.

Meer over Coney & beachvolleybal >

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de Coney nieuwsbrief!

Connect with Coney!


Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.