Coney Logo

 

 

Coney & beachvolleybal

Coney is verbonden aan beachvolleybal in Nederland. Een hele logische combinatie. Wij delen namelijk een groot aantal waarden. Beleving, teamwork, dynamiek, casual maar professioneel, ambitie en heel veel plezier in wat wij doen.

Coney is 100% data-analyse. Coney is ook 100% kennisdelen, samenwerken en beleving. Wij zijn het meest innovatieve data-analyse advies – en accountantskantoor van Nederland. Wij verbinden moderne data-analyse tools met kennis, ervaring, beleving en focus.

Wie ondersteunen wij?

 

Team Keemink/Vismans

Beachvolleybalteam Keemink & Vismans, goed voor zilver op het NK Beachvolleybal 2015 in Aalsmeer, zal ook uitkomen op het Wereldkampioenschap Beachvolleybal.

Naar de website >

Beach Club Rotterdam

Tot vorig jaar bestond er nog geen vaste locatie om te beachvolleyballen in Rotterdam, maar inmiddels is hier verandering in gekomen met de komst van Beach Club Rotterdam. Coney heeft Beach Club Rotterdam vanaf het begin gesteund en is trots op de gerealiseerde accomodatie en organisatie!

Naar de website >
Sfeerimpressie bekijken >

The Beach Aalsmeer

The Beach is de grootste indoor beachsportlocatie van Nederland en de thuisbasis van beachvolleybalteam Keemink/Vismans in de wintermaanden.

Naar de website >


Classroom trainingen:
Trainingen met open aanmelding die worden verzorgd op onze trainingslocatie in Halfweg op vooraf vastgestelde data.

In-company trainingen:
Trainingen georganiseerd binnen een organisatie. Datum en locatie in onderling overleg.

close-link
close-link